foto op de rouwbrief van Paula Gysen

Info

Dag Tante Paula!

Op 31 maart schrijft Belinda een brief aan haar groottante Paula. Die woont in een woonzorgcentrum in Stabroek. Omdat bezoeken niet kan en het zorgpersoneel het te druk heeft voor telefoontjes, schrijft Belinda een brief over de kleine dingen in haar leven. Ze hoopt dat haar groottante het goed stelt. Jammer genoeg overleed de 93-jarige Tante Paula enkele weken later. Op de doodsbrief staat een kenmerkende foto waarop Tante Paula aan het genieten is van een stukje taart.


 

Belinda schreef aan haar groottante Paula:

 

Dag tante Paula!

 

Hopelijk is alles goed met jou! We vinden het jammer dat je al een hele tijd geen bezoek kunt ontvangen. Maar het belangrijkste is dat je gezond blijft!

Het personeel heeft het heel druk, en als we bellen om te vragen hoe het met jou gaat, dan kunnen ze niet antwoorden omdat ze geen tijd hebben om te gaan kijken hoe het met jou is.

Ondertussen denken wij: geen nieuws is goed nieuws. En hopelijk kun je je een beetje bezighouden, hoewel dat niet gemakkelijk zal zijn!

Ik ga elke week 1 of 2 keer wandelen met een vriend of vriendin, want anders zit ik ook maar alleen thuis.

 

Veel sterkte en veel groetjes!

We komen nog eens op bezoek zodra het mag, en hopelijk is dat snel!

 

Xxx  Belinda (en Arie)

 

Hier een foto van ons tuintje, met tulpen. Arie heeft nieuwe gazon gezaaid aan de zijkanten. Hij blijft werken op de boerderij, voor de kruiden en groenten van de schotels die bij Delhaize worden verkocht. Hij gaat nog altijd met de trein, maar daar zit heel weinig volk in, dus het is veilig.


Belinda Bruzzese, foto van haar tuin, FelixArchief, inv.nr 2884#1.

© Belinda Bruzzese, foto van haar tuin, FelixArchief, inv.nr 2884#1.


Deel dit: